KNJIGOVODSTVO
images/pak_listdoo/99_ostalo/nova_2019.jpg

 

NEOGRANIČENA PODRŠKA

Uključite nezamenljivu kariku za odlučivanje - sistem

Bussines inteligence

dobijaćete razumljive i korisne informacije.
Više informacija

 

NE PLAĆATE

 
 
Usluge knjigovodstva paušalnim iznosom po mesecu već samo za proknjiženu dokumentaciju. Izaberete paket usluga koje su vam potrebne i cenu koja vam odgovara.
Više informacija
 
 

EKSTERNO + INTERNO

 
Bez posebne naplate dobijate interno knjigovodstvo namenjen samo interesima vašeg biznisa. Eksterno knjigovodstvo imate jer vas zakon obavezuje.
Više informacija
 

PAPIROLOGIJA

 
Ne volite papire, oslobodićemo vas neprijatnosti, gubitka vremena i troškova. Imaćete dokumentaciju samo kad vam je potrebna gde kod bili.
Više informacija

Knjigovodstvo i inteligencija

Koristimo pametne televizore,  telefone, samo neki (bogate kompanije) koriste veštačku inteligenciju u knjigovodstvu. Integrisali smo veštacku inteligenciju u knjigovodstvu.

Više informacija

Trodimenzionalno knjigovodstvo

Izveštajima iz knjigovodstva ukljućana je dimenzija vreme. Izveštaji pokazju ce tok događaja nasuprot dosadasnjim presecima po datumu.

Više informacija

Knjigovodstvo u paketu

Možete da uzmete samo usluge koje su vam potrebne. Plaćate samo ono što je urađeno. Ne morate da plaćate mesečnu paušalnu cenu.

Više informacija

Projektno izveštavanje

Primate donacije, budžetska sredsta ili jednostavno vodite posao po projektima. Radimo projektno knjigovodstvo i izveštavanje.

Više informacija

6 ili 9 ?

Mašine uvek znaju koji je broj. Ne koriste osećaj, intuiciju, pretpstavku... Besprekorno asistiraju predvidjaju poslovne dogadjaje.

Više informacija

Oblak

Imaćete svoj oblak koji je uvek i svuda dostupan samo vama. Možete da preuzimati ili pregledavati dokumentaciju i izveštaje.

Više informacija

Radno vreme?

Prijem dokumentacije, izrada i dostava izveštaja je tokom svih dana u godini i danju i noću (24X7) u ponoć radimo specifikaciju dnevnog pazara.

Više informacija

 Telefon

Pametnim telefonom možete da se povežete na pametno knjigovodstvo i dobijate potrebne infromacije o svom poslovanju.

Više informacija

Povežite se

Pridružite nam se na Facebook-u Posetite nas na mreži Facebook na kojoj se okupljaju vlasnici radnji i opreduzeća. Pridružite se grupi i delite mišljenja i informacije.